Velkommen til Troldeungers hjemmeside.

Storm er ude at køre motorcykel

Her på siden kan i få information om fordele og ulemper ved at vælge privat pasning istedet for kommunal dagpleje, få et indblik i hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde dit barn. Klik lidt rundt og jeg håber du finder hvad du søger ellers er du velkommen til at kontakte mig.

 

Motorik, bevægelse, sprog og natur er mine fokusområder.

På tur og se traktor

Jeg har valgt at have fokus på motorik, bevægelse, sprog og naturen.

Vi laver derfor meget dans, gymnastik, balance og bold lege. Vi læser bøger og synger og laver rim og remser og snakker om dagens oplevelser.

Mange af tingene foregår i naturen. Vi er ude hver dag og  vi lærer om- og bruger naturen. 

Lidt om mig:

Jeg hedder Pia, er 47 år og er uddannet sygeplejerske i 2000 og har arbejdet som sygeplejerske til og med 2016. Et af mine fokusområder som sygeplejerske har bla været børn af psykisk syge hvor jeg havde grupper med børn i forskellige aldre samt familiesamtaler.

 

Jeg fik lyst til at prøve noget andet, men kan ikke undvære at arbejde med børn og efter vi fik vores efternøler Freja i 2013, fik jeg mere og mere lyst til at blive  dagplejemor.

 I 2016 vovede  jeg springet tog imod de første børn som privat børnepasser i januar 2017.

 

Jeg bor sammen med Kim som er selvstændig grafisk designer og også arbejder i hjemmet  på sit eget kontor og også er godkendt som min vikar så han træder jævnligt til og hjælper med pasningen.

Vores voksne børn Nicklas, Stine og Mie er fløjet fra reden og er godt i gang med livet og så var vi jo så heldige at Freja kom til verden i 2013 og har sat nyt liv i familien. Freja går i skole.

 

Jeg har stor indsigt og indlevelsesevne i børn og børns behov og stræber efter at få børn og forældre til at trives i min private pasningsordning.

 Vores hjem er røgfrit også i fritiden.

 

Vi har hund, kanin og kat som ikke er sammen med dagplejebørnene men som de kan kæle med under opsyn.

Kurser

Har div førstehjælpskurser som er løbende opdaterede og jeg har været på kursus hvert 2. År i min tid som sygeplejerske.

Førstehjælp til små børn i maj 2017 ved Falck 

igen i 2021 ved privat konsulent fra politiet.

 

Tider for kontakt: tlf og sms kun mellem kl  7-21